- -20%
IronMaxx Protein Chips 50g
- Białkowe Chipsy Ironmaxx
- Smak papryki
- Pyszna przekąska bez wyrzutów sumienia
- Mniej niż 6% tłuszczu
- Pieczone, nie smażone!
- Tylko 3% cukru
Nie ma więcej produktów w koszyku
Dostępne formy płatności
Dostępne opcje dostawy / punkty odbioru
Zasady wymiany i zwrotu
Go protein to pyszna przekąska, która zaspokoi Twój głód na słodycze, a przy okazji dostarczy pełnowartościowe białko.
Stosowanie: 1-2 batony dziennie, gdy dosięgnie Cię głód lub po treningu.
Opakowanie: |
80g |
||
Zawartość: |
w porcji: |
zaw: |
% RWS* |
Wartość energetyczna |
708kJ/169kcal |
||
Tłuszcz |
6,7g |
||
w tym nasycony |
4,6g |
||
Węglowodany |
16g |
||
cukry |
11,5g |
||
Błonnik |
2,2g |
||
Białko |
10g |
||
-- Witaminy w 100g |
|||
Witamina C |
27,6mg |
34% |
|
Niacyna (jako niacynamid) |
5,5mg |
34% |
|
Witamina E |
4,1mg |
34% |
|
Kwas pantotenowy |
2,1mg |
34% |
|
Witamina B6 |
0,5mg |
34% |
|
Witamina B12 |
0,9µg |
36% |
|
Witamina B1 |
0,4mg |
36% |
|
Witamina B2 |
0,5mg |
35% |
|
Kwas foliowy |
69µg |
34% |
|
Biotyna |
17,3µg |
34% |
Skład: Syrop glukozowo-fruktozowy, izolat białka sojowego, polewa (cukier, olej roślinny, serwatka, lecytyna sojowa, aromat), koncentrat białka serwatki, syrop inwertowany, płatki sojowe, olej roślinny, krem waniliowy (cukier, olej roślinny, serwatka, mleko, lecytyna sojowa, aromat, ekstrakt z papryki), kokos, ekstrudat kukurydziano-ziemniaczany (kukrydziana semolina, rozbite ziemniaki, cukier, błonnik), lecytyna rzepakowa, aromaty, L-glutamina, guma guar, antyoksydanty (tokoferol, palmitynian askorbylu, kwas askorbinowy), L-leucyna, premiks witaminowy, L-izoleucyna, L-walina, substancja konserwująca (kwas sorbowy).
Cukier brzozowy może prawie całkowicie zastąpić cukier biały. Stosowany jest do deserów, napojów, smażenia i gotowania oraz słodzenia ciepłych napojów. Idealnie nadaje się także do wypieków. Wyjątek stanowią ciasta drożdżowe. Ksylitol nie reaguje z drożdżami, przez co ciasto nie wyrośnie tak, jak przy zastosowaniu zwykłego cukru. Dlatego przy wypiekaniu drożdżówek, chleba i pizzy lepiej z niego zrezygnować.