Performance OAT Bar- ciastko owsiane, batonik...
- Baton owsiany
- Bogaty w błonnik
- Zapewnia zastrzyk energii
- Uzupełnia zapasy glikogenu
- Pysznie smakuje
Nie ma więcej produktów w koszyku
Dostępne formy płatności
Dostępne opcje dostawy / punkty odbioru
Zasady wymiany i zwrotu
Pyszny baton od niemieckiej firmy Power System zawiera aż 45% białka. Minimalna zawartość cukru (0,7g) sprawia, że możemy cieszyć się jego pysznym smakiem bez wyrzutów sumienia.
Doskonale nadaje się do spożycia po treningu, w pracy czy w podróży.
*dla Sernik cytrynowy:
Składniki Power System LOWER CARB Protein Bar | Sernik cytrynowy 40g:
Białko mleka | Biała czekolada substancje słodzące: Maltitol, masło kakaowe, mleko pełne w proszku, emulgator: lecytyna słonecznikowa, aromat | Hydrolizat kolagenu, substancja słodząca: syrop maltitolowy, sukraloza | Woda | Izolat białka sojowego | Gliceryna | Tłuszcz kokosowy | Aromat | kwas cytrynowy | Mąka ryżowa | Wypełniacz: celuloza | Ekstrakt słodowy jęczmienia | Sól | Barwnik: beta-karoten.
Składniki Power System LOWER CARB Protein Bar | 40g Ciastka i Krem:
Białko Mleka | biała czekolada: substancje słodzące: maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat | Hydrolizat kolagenu | Słodzik: syrop maltitolowy, sukraloza | Woda | Izolat białka jaja sojowego | Gliceryna | Tłuszcz kokosowy | Aromat | Wypełniacz: celuloza | niskotłuszczowy proszek kakaowy
Cukier brzozowy może prawie całkowicie zastąpić cukier biały. Stosowany jest do deserów, napojów, smażenia i gotowania oraz słodzenia ciepłych napojów. Idealnie nadaje się także do wypieków. Wyjątek stanowią ciasta drożdżowe. Ksylitol nie reaguje z drożdżami, przez co ciasto nie wyrośnie tak, jak przy zastosowaniu zwykłego cukru. Dlatego przy wypiekaniu drożdżówek, chleba i pizzy lepiej z niego zrezygnować.